Житель Одеської області систематично крав гроші у власної бабусі ФОТО

Уродженця села Багате Саф’янівської громади Ізмаїльського району Одеської області засудили до більше чотирьох років позбавлення волі за низкою епізодів, згідно яких він декілька разів обкрадав власну бабусю.

Про це повідомляє інформаційна агенція  «Юг.Today» з посиланням на вирок Ізмаїльського міськрайонного суду від 11 квітня поточного року.

Згідно матеріалів кримінальної справи, перший раз у березні 2018 року «турботливий» онук витягнув у своєї родички заощадження у розмірі шести тисяч гривень, що перебували під землею у скляній банці. Через декілька днів онук вкрав у бабусі 1,5 тис. грн вже у схованці під диваном. У вересні цього ж року чоловік викрав з кімнати свої родички 1,1 тис. грн, що знаходилися під матрацом на ліжку. Вже в грудні 2019 року крадій поклав око на один мішок із картоплею. Чоловік витягнув з дому бабусі сімдесят кілограмів картоплі сорту «Італ`янка» загальною вартістю 1 тис.685 грн.

Окрім того, обвинувачений, який до цього ще мав дві судимості, «відзначився» в Ізмаїлі. У серпні 2017 року чоловік, знаходячись в місті біля супермаркету «Копійка» по вулиці Пушкіна, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, побачив, що незнайома жінка здійснює операцію зі зняття грошових коштів з карти біля банкомату «Укрексімбанк». Потерплій залишилось лише забрати гроші з банкомату. Засуджений, застосувавши насильство, відштовхнув жінку від терміналу та  вкрав в неї 300 грн. Ще уроджень села Багате у серпні 2018 року під час відпочинку на лавочці стягнув у сусіда рюкзак, коли той відволікся. У сімці знаходився мобільний телефон вартістю 1,5 тис. грн.

Таким чином,  Ізмаїльський  міськрайонний суд визнав крадія винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки.  До нього доєднали два місяці, оскільки ще не відбуте покарання за вироком від 20 грудня 2016 року у вигляді трьох років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.