Вибачення за "хохла": подружжя з Вінниччини кається за прихильність до "руського міра" ФОТО

Розслідуванням займатиметься СБУ: подружжя з Вінницької області просить вибачення за прихильність до російської музики

Нещодавно мережу сколихнуло відео конфлікту між жителями одного із сіл Вінницького району. Родина місцевих мешканців відпочивала, слухала музику. Але, музика була непроста. З колонок гучно лунала музика російських виконавців, які активно підтримують війну росії проти України.

Про це повідомив Начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко.

Музику виконавців рф почули хлопці, які проходили повз і осторонь ситуації не залишились.

“Зрозуміло, що українцям бридко таке чути, тому і двоє хлопців, проходячи повз, зробили зауваження. А далі вибігла господиня, “любітєльніца” руських пісень, із ножем та криками: “Малчі, ***, хахол ***, я тєбя, ***, заріжу ***…!”, — зазначив Начальник полції Вінницької області.

Як повідомляє Іван Іщенко, далі до конфлікту приєднався чоловік “господині”, батько шістьох дітей, також з цікавими антиукраїнськими висловлюваннями: “Какая Украіна, ми в Украінє живьом…?”.

“Хлопці відповідали, що війна в країні, гинуть люди, але ж подружжя не розуміли чи не хотіли розуміти, тож пояснювали далі ми – у рамках кримінального провадження за підозрою у причетності до колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1)”, — зазначив у дописі правоохоронець.

Поліція зафіксувала цю резонансну подію, а розслідуванням за підслідністю займатиметься Служба безпеки України. А в мережі вже опублікували відео з вибаченнями від прихильників музики окупантів. 

“Якщо ці двоє чекають “руського міра”, то можу порадити не чекати. А щодо нашої молоді… то у нас зростає покоління, гідне України!”, — додав у дописі Іван Іщенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.